Forfatter: trine@rosenstand

Gratis kropsscanning tre tirsdage i træk. Vel mødt i Lemvig.

Gratis kropsscanning tre tirsdage i træk. Vel mødt i Lemvig.

Hvis du lige trænger til at dybdeafslappe lidt eller trænger til at prøve noget nyt, så spiring på her. 
 
Tre tirsdage nemlig 27/11, 4/12 og 11/12 kl. 19.30- 20.30 holder jeg gratis drop-in “Kropsscanning”.
Kropsscanning er en dybdeafslappende øvelse, hvor du ligger på gulvet eller sidder behageligt i en stol, mens jeg taler dig ned i en afslappende tilstand. Du skal selv medbringe tæppe og andet, der kan gøre det behageligt for dig at ligge ca. 30-45 min. Det er helt uforpligtende og udelukkende for at bidrage til lidt afslapning her op til jul. Du kan komme en gang eller alle tre, som du har lyst og tid.
Vel mødt på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig (ved stationen) og det er kl. 19.30
💖 Trine
Hold i Selvhypnose starter 27/9 2018.

Hold i Selvhypnose starter 27/9 2018.

✴Den 27/9 2018 starter jeg et hold i 7th-path® selvhypnose.😊 Det forgår i Lemvig.

✴Selvhypnose er en meget fin, enkel og ren metode, og er en blanding mellem meditation og spirituel/religiøs praksis. Jeg kalder det en mindfull praksis. I selvhypnose arbejdes der med at neutralisere negative overbevisninger, tanker og følelser, du måtte have om dig selv. Du guides til at arbejde positivt med dine tanker og følelser.

Det er en vigtig proces, da du som alle andre formodenligt har et ønsker om at leve et liv, hvor du får dine behov og drømme opfyldt på en tilfredsstillenden måde. Hvis du ofte eller en gang imellem har negative tanker om dig selv, kan det let sætte sig i nervesystemet, så du kommer til at føle dig uværdig til at få dine drømme og ønsker opfyldt. Man kan sige, at du lader dig nøje og får ikke gjort det, du længes efter. Hvis du i mange år har kæmpet med negative tanker og følelser om dig selv, bærer du måske underbevidst på en overbevisning om, at du ikke er lige så god som andre mennesker. Stop med det samme. For det er ikke sandt. Vi fødes alle ind i denne her verden med gode sunde overbevisninger om vores eget værd. Det udfordres gennem børnelivet, misforståelse opstår, og mange af os mister troen på vores eget værd. Vi kan dog altid finde det fine sted i os selv, hvor vi følte os helt ok. Hvor vi følte os elsket. Hvor vi var tilfredse og lykkelige. Det er dog nødvendigt med en praksis, der kan rydde vejen, neutralisere de negative overbevisninger og give os mentalt og følelsesmæssigt “materiale” til positive, fornyede tanker og følelser om os selv.

✴Det er en utroligt spændende proces, der giver rigtig meget energi, selvdisciplin og selvkærlighed. Når der bliver ryddet op i det psykiske energisystem, opstår der masser af plads til ro og overblik, så du lettere kan handle til dit eget bedste og gå efter at få dine behov, lyster og drømme opfyldt. Du får masser af energi, føler dig let og håbefuld.

✴Hvis du synes det lyder som noget, du kunne have glæde af, så læs mere om Selvhypnose og tilmelding og priser

✴Hvis du føler, at du har brug for at arbejde på den her måde, men helst vil arbejde alene med din problemstilling, så kan du vælge et individuelt selvhypnoseforløb se pris her eller et hypnoterapeutisk 5-PATH® forløb. Du kan også læse meget mere om hypnose.

Glæder mig til at se alle.

💗 Trine

Informationsmøde om Hypnose og Hypnoterapi i Lemvig

Informationsmøde om Hypnose og Hypnoterapi i Lemvig

Så holder jeg informationsmøde.

Og jeg glæder mig 😀

Torsdag den 14 juni, kl. 19 på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig 

Jeg glæder mig meget til at invitere til mit andet informatiosmøde om Hypnose og Hypnoterapi. Hypnose er altid forbundet med en lille smule mystik, og det er der ikke noget at sige til. Hypnotisører fremstår gerne i medierne som mystikere eller showmagikere. Mange tror også at en hypnotisør er en person med særlige magiske eller spirituelle evner. Ingen af delene er dog sandt i mit tilfælde. Jeg hypnotiserer udelukkende folk med henblik på at få dem i en særlig fokuseret tilstand, så vi kan arbejde med de ofte alvorlige problemer, folk kommer til hypnoterapi for at få styr på. Det er en kæmpe fornøjelse at være guide på den store forandringsrejse, det er at komme fra måske alvorlig og hæmmende angst, stress, vrede eller andet til igen at håbe på et godt og tilfredsstillende liv.

Jeg kommer med garanti til at tale om andet og mere end plot hypnose og hypnoterapi. Jeg interesserer mig også for andet energiarbejde og for, hvad vi mennesker egentlig kan med hinanden, hvis vi sænker paraderne en smule. Jeg vil også præsentere efterårets kurser i “Følelsenes hemmelige sprog” og ” Selvhypnose”.

Der bliver rig lejlighed for at stille spørgsmål.

Meld dig til på trinerosenstand@hotmail.com eller på telefon/SMS på 61602878.

Jeg serverer te og kaffe. Jeg bager en kage, og for at være sikker på et stykke, så meld dig til i god tid 😆

Til orientering:

Nyt kursus i selvhypnose starter torsdag 27/9 kl. 19 i Lemvig. Over 5 gange undervises du i at lave selvhypnose, så du fremadrettet selv kan praktisere hjemme hos dig selv.

Det foregår på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig

💗 Trine

Hypnoterapi – en reel og varig forandring

Hypnoterapi – en reel og varig forandring

Hypnose er helt umystisk og kan hjælpe dig.

Hvis du har et problem med angst, sorg, manglende selvværd, stor vrede og følelse af uretfærdighed, eller hvis du føler dig ensom, stresset og evt. skamfuld over at du er syg og til besvær for din familie. Måske er du generelt frustreret over dit liv og synes selv det føles som en slags depression. Så bare tag det roligt, for hypnose og hypnoterapi kan formodentlig hjælpe dig.

Der er ingen grund til at leve med en sindstilstand, hvor du meget af tiden føler dig dårligere end andre mennesker, hvor din grundstemning er at du er ked af det. Angst og skam er heller ikke følelser, som du bare skal tage til takke med. Det samme gælder alle følelser, der får dig til at glemme de fine ting i livet, som får dig til at miste håbet og lysten til livet. I hypnose kan der, ved hjælp af hypnoterapi, arbejdes med din unikke problemstilling, så du kan få dit gode humør tilbage, få lyst til at se andre mennesker igen og i det hele taget få gang i dit liv på ny.

Der er håb.

Når du er under hypnose, er du ved fuld bevidsthed, og jeg kan som hypnotisør ikke få dig til at gøre noget, der strider mod dine overbevisninger.

Når du er i hypnose, er du i en tilstand af fokuseret opmærksomhed. Her kan jeg, med den hypnoterapeutiske metode, jeg kender guide dig ud på den anden side af de problemer, du er kommet til sessionen med.

Den fokuserede opmærksomhed i hypnose tillader dig at arbejde med dybe problemstillinger. Problemstillinger – du sikkert har forsøgt at løse gennem længere tid ved at tænke dig om og handle i håb om at finde en løsning på din situation.

Når du tænker og handler bruger, du din dagligdags bevidsthed som har en begrænset kapacitet. Den begrænsede kapacitet gør, at du måske ikke kommer vejen rundt om problematikken, før du handler og derfor heller ikke finder en passende løsning. Det får bare frustrationen til at vokse. Løsningen kan ligge gemt i din underbevidsthed, som til gengæld har en uendelig kapasitet, en unik hukommelse og indeholder alle sansede oplevelser og erfaringer fra dit liv.

Man kan sige, at din underbevidsthed indeholder alle de informationer, du skal bruge for at forandre dit liv positivt.

Hypnoterapi er en guidet samtale under hypnose, hvor vi sammen arbejder med din personlige problemstilling. Det tager typisk 4-7 sessioner a 2 timer, og jeg slipper dig ikke, før du er ude på den anden side og føler lettelse og håb.

Læse mere detaljeret om Hypnose og Hypnoterapi 

💗 Trine

Bestil tid på trine@rosenstand.dk  eller på 61602878