Kategori: Selvhypnose

Hold i Selvhypnose starter 27/9 2018.

Hold i Selvhypnose starter 27/9 2018.

✴Den 27/9 2018 starter jeg et hold i 7th-path® selvhypnose.😊 Det forgår i Lemvig.

✴Selvhypnose er en meget fin, enkel og ren metode, og er en blanding mellem meditation og spirituel/religiøs praksis. Jeg kalder det en mindfull praksis. I selvhypnose arbejdes der med at neutralisere negative overbevisninger, tanker og følelser, du måtte have om dig selv. Du guides til at arbejde positivt med dine tanker og følelser.

Det er en vigtig proces, da du som alle andre formodenligt har et ønsker om at leve et liv, hvor du får dine behov og drømme opfyldt på en tilfredsstillenden måde. Hvis du ofte eller en gang imellem har negative tanker om dig selv, kan det let sætte sig i nervesystemet, så du kommer til at føle dig uværdig til at få dine drømme og ønsker opfyldt. Man kan sige, at du lader dig nøje og får ikke gjort det, du længes efter. Hvis du i mange år har kæmpet med negative tanker og følelser om dig selv, bærer du måske underbevidst på en overbevisning om, at du ikke er lige så god som andre mennesker. Stop med det samme. For det er ikke sandt. Vi fødes alle ind i denne her verden med gode sunde overbevisninger om vores eget værd. Det udfordres gennem børnelivet, misforståelse opstår, og mange af os mister troen på vores eget værd. Vi kan dog altid finde det fine sted i os selv, hvor vi følte os helt ok. Hvor vi følte os elsket. Hvor vi var tilfredse og lykkelige. Det er dog nødvendigt med en praksis, der kan rydde vejen, neutralisere de negative overbevisninger og give os mentalt og følelsesmæssigt “materiale” til positive, fornyede tanker og følelser om os selv.

✴Det er en utroligt spændende proces, der giver rigtig meget energi, selvdisciplin og selvkærlighed. Når der bliver ryddet op i det psykiske energisystem, opstår der masser af plads til ro og overblik, så du lettere kan handle til dit eget bedste og gå efter at få dine behov, lyster og drømme opfyldt. Du får masser af energi, føler dig let og håbefuld.

✴Hvis du synes det lyder som noget, du kunne have glæde af, så læs mere om Selvhypnose og tilmelding og priser

✴Hvis du føler, at du har brug for at arbejde på den her måde, men helst vil arbejde alene med din problemstilling, så kan du vælge et individuelt selvhypnoseforløb se pris her eller et hypnoterapeutisk 5-PATH® forløb. Du kan også læse meget mere om hypnose.

Glæder mig til at se alle.

💗 Trine