Måned: maj 2018

Informationsmøde om Hypnose og Hypnoterapi i Lemvig

Informationsmøde om Hypnose og Hypnoterapi i Lemvig

Så holder jeg informationsmøde.

Og jeg glæder mig 😀

Torsdag den 14 juni, kl. 19 på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig 

Jeg glæder mig meget til at invitere til mit andet informatiosmøde om Hypnose og Hypnoterapi. Hypnose er altid forbundet med en lille smule mystik, og det er der ikke noget at sige til. Hypnotisører fremstår gerne i medierne som mystikere eller showmagikere. Mange tror også at en hypnotisør er en person med særlige magiske eller spirituelle evner. Ingen af delene er dog sandt i mit tilfælde. Jeg hypnotiserer udelukkende folk med henblik på at få dem i en særlig fokuseret tilstand, så vi kan arbejde med de ofte alvorlige problemer, folk kommer til hypnoterapi for at få styr på. Det er en kæmpe fornøjelse at være guide på den store forandringsrejse, det er at komme fra måske alvorlig og hæmmende angst, stress, vrede eller andet til igen at håbe på et godt og tilfredsstillende liv.

Jeg kommer med garanti til at tale om andet og mere end plot hypnose og hypnoterapi. Jeg interesserer mig også for andet energiarbejde og for, hvad vi mennesker egentlig kan med hinanden, hvis vi sænker paraderne en smule. Jeg vil også præsentere efterårets kurser i “Følelsenes hemmelige sprog” og ” Selvhypnose”.

Der bliver rig lejlighed for at stille spørgsmål.

Meld dig til på trinerosenstand@hotmail.com eller på telefon/SMS på 61602878.

Jeg serverer te og kaffe. Jeg bager en kage, og for at være sikker på et stykke, så meld dig til i god tid 😆

Til orientering:

Nyt kursus i selvhypnose starter torsdag 27/9 kl. 19 i Lemvig. Over 5 gange undervises du i at lave selvhypnose, så du fremadrettet selv kan praktisere hjemme hos dig selv.

Det foregår på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig

💗 Trine

Hypnoterapi – en reel og varig forandring

Hypnoterapi – en reel og varig forandring

Hypnose er helt umystisk og kan hjælpe dig.

Hvis du har et problem med angst, sorg, manglende selvværd, stor vrede og følelse af uretfærdighed, eller hvis du føler dig ensom, stresset og evt. skamfuld over at du er syg og til besvær for din familie. Måske er du generelt frustreret over dit liv og synes selv det føles som en slags depression. Så bare tag det roligt, for hypnose og hypnoterapi kan formodentlig hjælpe dig.

Der er ingen grund til at leve med en sindstilstand, hvor du meget af tiden føler dig dårligere end andre mennesker, hvor din grundstemning er at du er ked af det. Angst og skam er heller ikke følelser, som du bare skal tage til takke med. Det samme gælder alle følelser, der får dig til at glemme de fine ting i livet, som får dig til at miste håbet og lysten til livet. I hypnose kan der, ved hjælp af hypnoterapi, arbejdes med din unikke problemstilling, så du kan få dit gode humør tilbage, få lyst til at se andre mennesker igen og i det hele taget få gang i dit liv på ny.

Der er håb.

Når du er under hypnose, er du ved fuld bevidsthed, og jeg kan som hypnotisør ikke få dig til at gøre noget, der strider mod dine overbevisninger.

Når du er i hypnose, er du i en tilstand af fokuseret opmærksomhed. Her kan jeg, med den hypnoterapeutiske metode, jeg kender guide dig ud på den anden side af de problemer, du er kommet til sessionen med.

Den fokuserede opmærksomhed i hypnose tillader dig at arbejde med dybe problemstillinger. Problemstillinger – du sikkert har forsøgt at løse gennem længere tid ved at tænke dig om og handle i håb om at finde en løsning på din situation.

Når du tænker og handler bruger, du din dagligdags bevidsthed som har en begrænset kapacitet. Den begrænsede kapacitet gør, at du måske ikke kommer vejen rundt om problematikken, før du handler og derfor heller ikke finder en passende løsning. Det får bare frustrationen til at vokse. Løsningen kan ligge gemt i din underbevidsthed, som til gengæld har en uendelig kapasitet, en unik hukommelse og indeholder alle sansede oplevelser og erfaringer fra dit liv.

Man kan sige, at din underbevidsthed indeholder alle de informationer, du skal bruge for at forandre dit liv positivt.

Hypnoterapi er en guidet samtale under hypnose, hvor vi sammen arbejder med din personlige problemstilling. Det tager typisk 4-7 sessioner a 2 timer, og jeg slipper dig ikke, før du er ude på den anden side og føler lettelse og håb.

Læse mere detaljeret om Hypnose og Hypnoterapi 

💗 Trine

Bestil tid på trine@rosenstand.dk  eller på 61602878