Hypnoterapi – en reel og varig forandring

Hypnoterapi – en reel og varig forandring

 

Hypnose er helt umystisk.

Under hypnose er du ved fuld bevidsthed, og jeg kan som hypnotisør ikke få dig til at gøre noget, der strider mod dine overbevisninger.

Når du er i hypnose, er du i en tilstand af fokuseret opmærksomhed. Her kan jeg, med den hypnoterapeutiske metode, jeg kender guide dig ud på den anden side af de problemer, du er kommet til sessionen med.

Den fokuserede opmærksomhed i hypnose tillader dig at arbejde med dybe problemstillinger. Problemstillinger – du sikkert har forsøgt at løse gennem længere tid ved at tænke dig om og handle i håb om at finde en løsning på din situation.

Når du tænker og handler bruger, du din dagligdags bevidsthed som har en begrænset kapacitet. Den begrænsede kapacitet gør, at du måske ikke kommer vejen rundt om problematikken, før du handler og derfor heller ikke finder en passende løsning. Det får bare frustrationen til at vokse. Løsningen kan ligge gemt i din underbevidsthed, som til gengæld har en uendelig kapasitet, en unik hukommelse og indeholder alle sansede oplevelser og erfaringer fra dit liv.

Man kan sige, at din underbevidsthed indeholder alle de informationer, du skal bruge for at forandre dit liv positivt.

Hypnoterapi er en guidet samtale under hypnose, hvor vi sammen arbejder med din personlige problemstilling. Det tager typisk 4-7 sessioner a 2 timer, og jeg slipper dig ikke, før du er ude på den anden side og føler lettelse og håb.

Læse mere detaljeret om Hypnose og Hypnoterapi 

💗 Trine

Bestil tid på trine@rosenstand.dk  eller på 61602878


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *