Informationsmøde om Hypnose og Hypnoterapi i Lemvig

Informationsmøde om Hypnose og Hypnoterapi i Lemvig

Så holder jeg informationsmøde.

Og jeg glæder mig 😀

Torsdag den 14 juni, kl. 19 på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig 

Jeg glæder mig meget til at invitere til mit andet informatiosmøde om Hypnose og Hypnoterapi. Hypnose er altid forbundet med en lille smule mystik, og det er der ikke noget at sige til. Hypnotisører fremstår gerne i medierne som mystikere eller showmagikere. Mange tror også at en hypnotisør er en person med særlige magiske eller spirituelle evner. Ingen af delene er dog sandt i mit tilfælde. Jeg hypnotiserer udelukkende folk med henblik på at få dem i en særlig fokuseret tilstand, så vi kan arbejde med de ofte alvorlige problemer, folk kommer til hypnoterapi for at få styr på. Det er en kæmpe fornøjelse at være guide på den store forandringsrejse, det er at komme fra måske alvorlig og hæmmende angst, stress, vrede eller andet til igen at håbe på et godt og tilfredsstillende liv.

Jeg kommer med garanti til at tale om andet og mere end plot hypnose og hypnoterapi. Jeg interesserer mig også for andet energiarbejde og for, hvad vi mennesker egentlig kan med hinanden, hvis vi sænker paraderne en smule. Jeg vil også præsentere efterårets kurser i “Følelsenes hemmelige sprog” og ” Selvhypnose”.

Der bliver rig lejlighed for at stille spørgsmål.

Meld dig til på trinerosenstand@hotmail.com eller på telefon/SMS på 61602878.

Jeg serverer te og kaffe. Jeg bager en kage, og for at være sikker på et stykke, så meld dig til i god tid 😆

Til orientering:

Nyt kursus i selvhypnose starter torsdag 27/9 kl. 19 i Lemvig. Over 5 gange undervises du i at lave selvhypnose, så du fremadrettet selv kan praktisere hjemme hos dig selv.

Det foregår på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig

💗 Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *