Hypnose

Hypnose

Hypnose er en tilstand af fokuseret og skærpet opmærksomhed

Mens du er i hypnose, er du ved fuld bevidsthed – du kan høre og opfatte alt i lokalet og kan åbne øjnene, hvis du vil. Du vil bagefter kunne huske præcis så meget, som havde vi ført en helt almindelig samtale.

Eksempler på hypnotisk tilstand i det daglige.

I det daglige går vi ind og ud af det, der kan betegnes som en hypnotisk tilstand. Et godt eksempel på en hypnotisk tilstand, alle kender, er bilkørsel. De fleste kender til at køre bil – enten over lange stræk eller af en godt kendt rute. Du kører og “vågner” pludselig op og kan ikke huske om den opkørselsrampe, du skulle have været op af, er passeret. Din opmærksomhed var fokuseret på noget andet end på din bilkørsel. Du var så fokuseret, at du “glemte” hvor du var. Du var i en hypnotisk tilstand.

Det kan også sammenlignes med kreativt flow. Du kan være så optaget af en kreativ proces at tiden flyver eller “ophæves”, du mærker ingen sult eller andre behov, for du er i en slags hypnotisk tilstand af særlig skærpet opmærksomhed rettet mod dit kreative projekt.

Hvordan føles det at være i hypnose?

I hypnose er dit sind både skærpet, afslappet og åbent på samme tid. Din krop er derimod ikke nødvendigvis afslappet. Det er ingen forudsætning for hypnose, at du kan slappe af i kroppenDet føles mest af alt som om alle dine sanser er skærpede på en klar og samtidig dyb måde.

Hvad er forskellen på showhypnose og denne her form for hypnose?

Hypnose, som jeg praktiserer det, har ikke spor med showhypnose at gøre. Jeg kan som hypnotisør ikke få dig til at gøre noget mod din egen overbevisning. Du har, uanset hvor dybt i hypnose du er, din egen fri vilje. I showhypnose ser det ud som om, at Hypnotisøren kan hypnotisere fremmede til at gøre de mest tåbelige ting. I showhypnose bruges særlige udvælgelsesteknikker, der gør showet muligt. Her udvælges de personer, som er lettest at hypnotisere, som er med på den værste og som ikke har spor imod at udstille sig selv. En showhypnotisør har års træning i den proces. I en “en til en” session, som jeg praktiserer,  er den slags ikke muligt. Hypnosen har kun et eneste formål, nemlig at hælpe dig med at overkomme den problematik, du kommer til den hypnoterapeutiske session med.

Hvem kan hypnotiseres?

Alle normalt begavede mennesker, som vil og kan følge en instruktion, kan hypnotiseres. Mange mennesker har en overbevisning om, at netop de ikke vil kunne slippe kontrollen og derfor heller ikke kan hypnotiseres. De beskriver sig selv som mennesker, der er “meget i hovedet” eller som “kontrolfreaks”

Hvis du har det på den måde, så stop med at bekymre dig – for jeg har et hav af teknikker, som kan “overmande” selv den største “kontrolfreak” og sikre, at du synker dybt ned i hypnose, sådan at vi sammen kan finde årsagen til din problematik, arbejde med den og opløse den, sådan at du kan gå positivt forandret ud i verden.

I Hypnose er din eneste og vigtigste opgave at lytte til min stemme og følge de instruktioner, som jeg giver dig. Jeg kender metoden, som er gennemtænkt og gennemprøvet over årtier af en mange andre 5-PATH® Hypnoterapeuter verden over.

Du kan roligt overlade styringen til mig. Jeg kan med min metode hjælpe dig til at løse den problematik, du kommer til sessionen med, og slipper dig ikke før du føler dig lettet og håbefuld.

Glæder mig til at se dig.

Alle sessioner i hypnose foregår i Lemvig.

Læs mere om priser og kontakt.

💗 Trine