Selvhypnose

Selvhypnose

🌱Selvhypnose er en metode til større selvindsigt.

Selvhypnose er en meningsfuld metode til større selvindsigt og en særlig metode til at fjerne/ aflade negative overbevisninger og erfaringer, som ligger i dit underbevidste sind. Det er en mindfull praksis, der guider dig til at arbejde positivt med dine tanker og følelser. Når du anerkender dig selv og tager din problemastilling alvorligt, frigører du energi og kommer til at føle dig fri, let og håbefuld.

Hvis du bekymrer dig meget, har en fobi, er træt og udmattet, lader dine følelser styre dig for meget, føler dig sårbar eller har en anden følelsesmæssig tilstand, som du trænger til at kaste lys over, så er selvhypnose perfekt. Her kan du på en tryg, stille og rolig måde arbejde med dit sind og få styr på dit problem.

Hvis du har store udfordringer, og føler at du helt har mistet grebet om dit liv, så anbefaler jeg et 5-PATH® Hypnoterapi forløb. Her får du individuel terapi, og samtidig instruerer jeg dig i selvhypnose.

Selvhypnose er en metode, der kan anvendes, om du er ateist og vil arbejde med det kropsdynamiske aspekt af selvindsigt, eller du er enten spirituel eller religiøs og vil arbejde med en form for højere magt frem mod selvindsigt. 7th-path®Selvhypnose, som jeg arbejder med, er en disciplinerende, enkel metode, der ikke tager ret lang tid at lave i det daglige, og som virker disciplinerende for dit sind, følelser og tanker. Ved at anvende en praksis, der disciplinerer dit sind, frigører du energi til mere glæde og overskud.

Under selvhypnose slapper dit sind af af og arbejder automatisk med underliggende negative overbevisninger, du måtte have, og aflader dem en efter en, så du føler dig mere energisk, befriet og fuld af håb. Oplevelsen forstærkes for hver gang du praktiserer selvhypnose på en nærværende måde.

Selvhypnose er forskelligt fra den form for meditation, hvor man ønsker at sindet tømmes og holdes “blankt”  – i selvhypnosen beder man netop om at være opmærksom på reaktioner fra kroppen og underbevidstheden og lader de fornemmelser, billeder, tanker eller andet passere og slippe det. På andre måder har selvhypnose ligheder med mindfullnes og meditation, da den daglige disciplinerende praksis efterlader dig med en følelse af lethed, frihed og mere energi.

Du kan lære selvhypnose ved at taget et ved mig. Jeg er certificeret til at undervise i 7th-parth® Selvhypnose.

Glæder mig til at se dig.

Se priser 

💗 Trine