Selvhypnose

Selvhypnose

🌱Selvhypnose er en metode til større selvindsigt.

Nyt kursus i selvhypnose: ” Forny dit liv – erkendelse 1-5

starter torsdag 27/9 2018 kl. 19 i Lemvig. Over 5 gange undervises du i at lave selvhypnose, så du fremadrettet selv kan praktisere hjemme hos dig selv.

Det foregår på Rolighedsvej 5, 7620 Lemvig

Selvhypnose er en metode til større selvindsigt og en særlig metode til at fjerne/ aflade negative overbevisninger og erfaringer, som ligger i dit underbevidste sind. Hvis du bekymrer dig meget, har en fobi, er træt og udmattet, lader dine følelser styre dig for meget, føler dig sårbar eller har en anden følelsesmæssig tilstand, som du trænger til at kaste lys over, så er selvhypnose perfekt. Her kan du på en tryg, stille og rolig måde arbejde med dit sind og få styr på dit problem.

Hvis du har store udfordringer og føler at du har mistet grebet om dit liv, så anbefaler jeg et 5-PATH® Hypnoterapi forløb. Her får du individuel terapi, og samtidig instruerer jeg dig i selvhypnose. Læs mere her.

Selvhypnose er en metode, der kan anvendes, om du er ateist og vil arbejde med det kropsdynamiske aspekt af selvindsigt, eller du er enten spirituel eller religiøs og vil arbejde med en form for højere magt frem mod selvindsigt. 7th-path®Selvhypnose, som jeg arbejder med, er en disciplineret, enkel metode, der ikke tager ret lang tid at lave i det daglige og som virker disciplinerende for dit sind, følelser og tanker.

Den selvhypnotiske praksis har på længere sigt samme effekt som meditation. Forskning har vist at folk der meditere, oftere har et bedre helbred, er roligere og tilfredse og lever længere – de har generelt et bedre liv.

Under selvhypnose slapper dit sind af af og arbejder automatisk med underliggende negative overbevisninger, du måtte have, og aflader dem en efter en, så du føler dig befriet og fuld af håb, hver gang du praktiserer selvhypnose på en nærværende måde. Selvhypnose er forskelligt fra den form for meditation, hvor man ønsker at sindet tømmes og holdes “blankt”  – i selvhypnosen beder man netop om at være opmærksom på reaktioner fra kroppen og underbevidstheden og lade de fornemmelser, billeder, tanker eller andet passere og slippe det.

Du kan lære selvhypnose ved at taget et kursus i to dele ved mig. Jeg er certificeret til at undervise i 7th-parth® Selvhypnose.

Tilmelding og tilmeldingsfrist

Tilmeld dig ved at skrive til mig på trinerosenstand@hotmail.com eller ring til mig 61602878. Seneste tilmedigsfrist er 15 august, da jeg skal bestille materialer hjem fra USA.

Glæder mig til at se dig.

Se priser og betalingsfrist

💗 Trine