Kontakt og Priser

Kontakt og Priser

Trine Rosenstand

Jeg er oprindeligt uddannet zoneterapeut m.m. og folkeskolelærer. Da jeg selv blev hypnotiseret første gang, var jeg solgt til metoden, fordi den kan arbejde dybere end nogen anden metode, jeg selv har lært eller prøvet. Det er en metode, der kan hjælpe alle uanset om man er ateist, spirituel eller religiøs. “Råstoffet” til forløbet er dine erfaringer og tager derfor 100% udgangspunkt i dig, og den måde du anskuer dit liv på. Jeg er blot din erfarne guide, der stiller spørgsmål undervejs og inspirerer dig til at “se” steder, du ikke selv ville have opdaget. Det er en fantastisk proces hver eneste gang. Det er en både selvkærlig og rationel proces, du går igennem.

Priser

🌱5-PATH®Hypnoterapi forløb ca. 4-7 gange a 2 timer, incl. selvhypnose: 7500 kr.

Et fuld hypnoterapeutisk forløb varer gerne fra 4-7 gange a 2 timer. Et forløb koster det samme uanset, hvor lang tid det tager os at arbejde dig frem mod lettelse og håb. Jeg slipper dig ikke, før du føler dig afklaret, håbefuld og lettet.

 

🌱”Walk and Talk” samtale a 1 time 750 kr.

Hvis du har brug for at få en afklarende samtale inden, du går ind i et hypnoterapeutisk forløb, kan vi gå en tur, hvor vi taler din problemstilling igennem og sammen vurderer om sådan et forløb er noget for dig.

 

🌱Kusus i 7th-path® Selvhypnose, 5 gange a 1. 1/2 timer med op til 12 deltagere: 1500 kr

Kursusstart torsdag 27 september 2018. Tilmelding trinerosenstand@hotmail.com eller tlf: 61602878

 

🌱Individuel 7th-path® Selvhypnose, 5 gange a 1 time: 3500 kr

 

🌱Enkeltsession i Hypnose, primært børn under 12 år. 1 session a ca. 2 timer 1500 kr.

Børn er særligt modtagelige for hypnose, da de på mange måder går ind og ud af hypnotiske tilstande adskillige gange i løbet af en dag. Når de leger finder de “materialet” til deres lege i underbevidstheden. De bruger deres oplevelse, erfaringer og overbevisninger helt frit og ubesværet. Børn under 12, afhængig af modenhed og sensitivitet, gennemgår ikke et langt forløb. Hypnoterapien vil bestå af det antal enkeltsessioner, det tager at komme forbi, den problemstilling barnet har. Børn er ofte unødigt bekymrede, bange, nervøse, har fobier eller descideret angst, som kan afhjælpes med samtale under hypnose. De negative overbevisninger de har, kan så at sige omprogrammeres, så de føler lettelse og håb.

Betaling

Jeg giver studierabat, og rabat hvis du er på overførselsindkomst. Ring og lad os tale om det.

Betaling forgår via bankoverførsel eller mobilpay. Til individuel hypnoterapi betales 1500 kr. for første session enten forud eller kontant/mobilpay lige efter sessionen. Restbeløbet 6000 kr. indbetales før næste session.

For det kommende hold i selvhypnose betales forud 445 kr. som er incl. 145 kr. for tilhørende bog. Det resterende beløb 1o55 kr betales før anden kursusgang.

På den måde er du kun bundet af første session og første gang indtil, du er sikker på at det er noget for dig.

 

Personoplysninger:

Jeg fører ikke journal, men bruger håndskrevne noter, som ikke er personifseret med navn, alder eller sygdomsforløb.  Efter endt forløb smides alle noter ud. Jeg opbevarer eller deler ikke nogen information med 3 person.

 

Kontakt: 💗 trinerosenstand@hotmail.com eller på tlf: 61602878

 

Trine Rosenstand

Rolighedsvej 5

7620 Lemvig

Bank: 4398 4099836393

Mobilpay: 61602878

Trine Rosenstand