Om din hypnoterapeut Trine Rosenstand

 

5-PATH® Hypnoterapi kan noget helt særligt. 


Jeg startede som zoneterapeut, massør og lærer. 

 

Oprindeligt er jeg uddannet zoneterapeut og massør.

 

Jeg arbejdede en periode, som ung, med begge dele, men fandt det ikke tilfredsstillende nok. Jeg synes, at jeg manglede metoder til at fuldende samarbejdet med klienterne.

 

Det er enkelt at afhjælpe fysiske symptomer med zoneterapien samt finde et gemt traume med massagen, men hvordan jeg kom hele vejen rundt om klientens sind og psyke, var knap så enkelt.

 

Jeg opgav derfor begge dele i en periode, tog en blåstemplet uddannelse som lærer og kastede mig i øvrigt ud i det åbne og interessante arbejdsliv. 

 

Lærergerningen er spændende, fuld af udfordringer og oplagt kreativ. Alligevel åbnede jeg samtidig en internetforretning med egne unikasmykker og perler i løssalg til andre smykkedesignere. Den drev jeg frem til 2015. 

 

Jeg drev i samme tidsrum lejlighedsvis kursusvirksomhed med temaer om Rawfood, mindfullness mm. Jeg var en tur i Porto Rico på "Ann Wigmores Naturel Health Institute", hvor jeg tog et kursus i de ernæringsmæssige aspekter ved at overgå til rawfood. 

 

Jeg har taget kurser i meditation, mindfullnes, kropsterapi mm. og har generelt altid interesseret mig for forbindelsen mellem krop og psyke. 

Sådan opdagede jeg 5-PATH® Hypnoterapi. 

 

En god veninde tog uddannelse som hypnotisør hos Westh Hypnose og brugte mig som sin første klient.

 

Efter en enkelt session var jeg fuldstændig solgt til metoden.

 

Jeg oplevede tydeligt, at metoden gik lige det lag dybere end alt andet, jeg selv har arbejdet med og selv har prøvet i terapi.

 

Metoden arbejder både med sindet og kroppen og har fine mometer af følelsesmæssig forløsning og tilgivelse.

 

Det er en metode, der kommer hele vejen rundt og først slipper dig som klient, når du er kommet forandret ud på den anden side.

   

Jeg tog selvfølgelig uddannelsen så hurtigt som muligt og gik selv i et fuldt 5-PATH® hypnoterpeutisk forløb.

 

Jeg ved derfor, hvordan det føles at sidde i stolen og gå hele forløbet igennem.

 

Det forandrer dit liv positivt.  

 

Jeg er defor nu certifiseret Hypnotisør, 5-PATH® Hypnoterapeut og 7th-path® Selvhypnose instruktør.

 

Metoderne er som skrevet uovertrufne og når på alle måder rundt om alle de behov, du måtte have som klient, for at føle dig i sikre hænder.

 

Metoderne tager hånd om dit sind, dine fysiske symptomer og alle de følelser, der er forbundet med den situation, der nu motiverer dig til at søge hjælp.  

Jeg er klar til at hjælpe dig. 

 

Mit navn er Trine Rosenstand.

 

Jeg er klar til at være din guide gennem et unikt hypnoterapeutisk forløb, hvor jeg i samarbejde med dig, sikre at du opnår den varige forandring, du kommer for at få hjælp til.

 

5-PATH® Hypnoterapi giver et reelt håb om positiv forandring.  

 

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende samtale om et evt. forløb på telefon 61602878 eller du kan skrive på mail trinerosenstand@hotmail.com og få svar på dine spørgsmål.

 

Du kan forvente et ærligt og hurtigt svar. 

 

Trine